Terug naar overzicht

Ook Avans Den Bosch in uitzending Giel

Net als afgelopen maandag was Avans de plaats waar het item Ren de Uitzend In zich afspeelde. Receptioniste Jolanda Peeters kreeg rond 9.30 uur het telefoontje: ‘Ik herkende zijn stem meteen, die is heel herkenbaar. Giel vroeg of ik een Gerard kende. Ik dacht direct aan Gerard Kip, een conciërge uit Breda. Maar die naam bleek het codewoord voor het spel te zijn.’

Winnaar

Luisteraars van 3FM konden door het codewoord bij de receptioniste te noemen toegangskaarten winnen voor Bal11, een groot studentengala. Marc Janssen, medewerker helpdesk van de Diensteenheid voor ICT en Facilitaire Diensten (DIF), was er als eerste bij. ‘Ik hoorde op de radio direct dat ze Jolanda aan de telefoon hadden. Toen heb ik direct gebeld om “Gerard” te blèren”, vertelt Janssen. Dat woord door de telefoon roepen was niet voldoende, dus snelde hij naar de receptie. Ook daar was hij gelukkig de eerste.

De medewerker van DIF wint hiermee toegangskaarten voor het gala. Hij weet nog niet zeker of hij gaat. ‘Maar het was sowieso leuk om een keer mee te maken.’

Het fragment is terug te luisteren via de website van Giel Beelen. Scroll naar 03:23:50 uur om te horen hoe Jolanda Peeters de telefoon opneemt. Prijswinnaar Marc Janssen krijgt Giel Beelen aan de lijn op 03:24:00 uur. [MG]

Lees ook het eerder verschenen artikel:

Avansreceptioniste in show Giel Beelen 28-03-2011

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?