Terug naar overzicht

Avansstudent is Miss Noord-Brabant 2011

Soapie

Tijdens le grande finale in The Talentfactory in Den Bosch moesten de twaalf finalisten van de Miss Noord-Brabantverkiezing onder andere in galajurk en bikini over de catwalk paraderen. Daarnaast werden ze door de jury, met daarin ex-GTST-soapie Tanja Jess, flink aan de tand gevoeld. Na haar overwinning twitterde Sandy vol verbazing: ‘Oh my God, ik ben gewoon Miss Brabant. Aaaaaaah ik kan het maar niet geloven! Super happy.’  

Als kersverse Miss Noord-Brabant dingt Sandy automatisch mee naar de titel Miss Nederland. Halverwege mei bindt ze daarvoor de strijd aan met de overige elf provinciemissen.

Miss Angola

Voor de donkere Avansstudente is het overigens niet de eerste keer dat ze een beauty-verkiezing op haar naam schrijft. In 2009 werd Sandy al Miss Angola Benelux, een wedstrijd voor vrouwen in België, Nederland en Luxemburg met Angolese roots. Als Miss Angola Benelux mocht ze in het Afrikaanse land ook meedoen aan de nationale Miss-verkiezing. Daarbij strandde ze in de finale bij de laatste tien dames. [CT]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Miss Brabant 2011 wellicht van Avans 5-4-2011

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?