Terug naar overzicht

Bijpraten over duurzaamheid

Avans, REWIN, de Kamer van Koophandel Breda en het Platform Duurzame Energie en Grondstoffen West-Brabant organiseren het congres Ondernemen in een duurzame wereld. Zij doen dit omdat er steeds meer mensen behoefte hebben aan duurzame producten en een duurzame samenleving.

Duurzaam en goedkoop

Tijdens het evenement kunnen de bezoekers naar drie verschillende workshops toe. Deze gaan over het gebruiken van rest- en afvalstoffen, zonne-energie en de omgang met arbeidskrachten. De workshops maken duidelijk dat ondernemers die zich bezig houden met duurzaamheid ook geld besparen.

Onder andere Paul van Hal, directeur van de Academie voor de Technologie van Gezondheid en Milieu en Jan Venselaar, lector Duurzaam Ondernemen zullen tijdens het congres spreken.

Ondernemen in een duurzame wereld vindt plaats op 21 april in de Lovensdijkstraat 63 in Breda om 16.00 uur. [IB]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?