Terug naar overzicht

Feesten in korset en jarretelles

Thema van het feest is dit jaar Burlesque, oftewel de chique striptease-variant à la Mouline Rouge. De studentenflat naast Avans Hogeschool wordt geheel in stijl omgetoverd tot een groot Burlesque-theater. Maar liefst zeven dj’s zijn gestrikt om de voetjes op drie verdiepingen van de vloer te krijgen. Onder andere Santos Suarez, K! Castillo, Tom S. & Camille nemen plaats achter de draaitafel.

Nummer 153

De flat opent haar deuren om 21.30 uur. Om meteen in de feeststemming te komen krijg je het eerste uur bij ieder drankje een gratis glas bier of fris. De rest van de avond tik je één euro af voor bier of fris. Toegangskaarten voor het feest kosten vijf euro en zijn verkrijgbaar op nummer 153 of iedere donderdagavond in de gemeenschappelijke huiskamer van de studentenflat. Aan de deur zijn bezoekers acht euro kwijt voor een kaartje. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?