Terug naar overzicht

Student Sounds maakt feestbelofte

 

Tijdens deze editie van Student Sounds vormen The Partysquad en Two Faced Funks het hoofdprogramma van de avond. Daarnaast zullen ook de getalenteerde dj D-Wayne, David Leese en D.MC van zich laten horen. Met deze artiesten hoopt 013 alle aanwezigen een goede dansavond te bezorgen.

 

Studentenfeest van het Zuiden

Student Sounds werd voor het eerst georganiseerd in 2005. Op dit moment vindt het populaire evenement drie keer per jaar plaats en is het een fenomeen onder de Tilburgse studenten. Het belangrijkste aan het feest is volgens de organisatie vooral dat er heel veel goede muziek is voor een lage ticketprijs.

 

Student Sounds vindt plaats op 7 april in 013, Tilburg van 22.00 uur tot 04.00 uur. [IB]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?