Terug naar overzicht

All inclusive jubileumfeestje

De Avenue in Breda zal op vrijdag 20 mei het decor vormen van het jubileumfeest. ‘We hebben de hele tent afgehuurd’, laat bestuursvoorzitter Jaap Schrover weten. ‘Behalve een toplocatie, hebben we ook alle andere dingen die studenten zich kunnen wensen: drank, hapjes en muziek.’ Op het feest zullen coverband Fictrious en DJ Thomas on tour daarvoor zorgen.

Goedkoop stappen

Toegang tot het twintigste verjaardagsfeestje kost de studenten twintig euro. ‘Dat klinkt misschien als een hoop geld, maar de aanwezigen krijgen er ook een hoop voor terug. Als je eenmaal binnen bent, kun je onbeperkt drinken en hapjes eten’, zegt Jaap. ‘Een avondje stappen kost de gemiddelde student veel meer.’

Heel veel ‘zuipen’

Het bestuur van de vereniging houdt wel van een avondje zonder beperkingen. ‘All inclusive is gewoon veel makkelijker’, vertelt Jaap. ‘Je betaalt één keer en vervolgens hoef je niet meer op geld te letten. We merken dat studenten dat erg aantrekkelijk vinden.’

Het verenigingsbestuur neemt niet alleen de organisatie van hapjes en drankjes voor zijn rekening. Ook voor het bestrijden van de gevolgen van een grote hoeveelheid alcohol, kun je bij Midas aankloppen. ‘Op donderdag 26 mei organiseren wij een sportdag voor alle leden. Iedereen die teveel gedronken heeft, kan dat er die dag lekker afsporten.’

Hereniging van vereniging

Ook studenten Bedrijfseconomie, sponsors, docenten en mensen die de afgelopen twintig jaar in het bestuur van Midas hebben gezeten, mogen naar het feest komen. ‘Het uitnodigen van oud-bestuursleden was best wel moeilijk’, zegt Jaap. ‘Midas heeft geen archief of iets dergelijks, dus moesten we via internet op zoek naar mensen die vroeger in het bestuur zaten.’

Studenten van de opleidingen Accountancy en Bedrijfseconomie in Breda kunnen zich inschrijven tot en met woensdag 11 mei via de website van Midas. [IB]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?