Terug naar overzicht

Baangarantie Inholland: ‘Intentie is goed’

‘Terpstra lijkt met deze uitspraak vooral de boel te willen redden’, aldus een woordvoerder van Tempo-team. Randstad Uitzendbureau en UMG People zeggen eveneens dat ze geen baan kunnen garanderen, al willen ze de Inholland-studenten wel zo goed mogelijk helpen.

Financiële vergoeding

‘Een harde garantie is het niet’, zegt ook Sander Breur van de LSVb desgevraagd. ‘Alleen leden van het koninklijk huis hebben een baangarantie, en zelfs daar is wat op af te dingen. Maar de intentie is goed. Eigenlijk zou Inholland een financiële vergoeding moeten beloven aan studenten die uiteindelijk toch geen baan krijgen. Dan gaat het pas ergens op lijken.’ [BB/HOP]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

'Alle Inholland studenten krijgen een baan' 13-05-2011

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?