Terug naar overzicht

Concert naast Avans Tilburg

De succesvolle Utrechtse band Mr. Love and the Stallions brengt komende vrijdag een bezoekje aan de Avansvestiging in Tilburg. Daar zullen ze de studenten tussen de colleges door op een concert trakteren.  

Online Bandjes-battle

Voor alle bandjes die in de voetsporen van de Utrechters willen treden, organiseert Red Bull de bandwedstrijd genaamd ‘Red Bull Bedroom Jam’. Alle geïnteresseerde bands mogen een filmpje op internet zetten. In de zogenaamde ‘Buzz Chart’, die op de website van de muziekcompetitie te vinden is, kun je zien welke band op dat moment het populairste is. Hoe geliefd een bandje is wordt bepaald naar aanleiding van berichtjes op sociale media en hoe vaak ze bekeken en beluisterd worden.  

Voorbeeldfunctie

De Utrechtse muzikanten zijn een mooi voorbeeld voor jonge Nederlandse bandjes. De band werd opgericht in 2001 en heeft sindsdien de HVU Pop Prijs en de Winston Pop Prijs gewonnen. Ook werd Mr. Love and the Stallions tijdens de Grote Prijs van Nederland uitgeroepen tot meest vernieuwende band van Nederland.

Ook zijn de muzikale Utrechters een aantal keer bij radiozender 3FM langs geweest en werd hun muziek gebruikt in een grote televisiereclame.  

Mr. Love and the Stallions speelt op vrijdag 20 mei om 12.30 uur op het grasveldje naast de Avans Hogeschool in Tilburg. [IB] 

Vergeet ook niet naar de Mezz te komen woensdag 25 mei voor de eerste Punt/HBO Intro Battle of the Bands .

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?