Terug naar overzicht

DJ Will-J gaat voor droombaan

Eerstejaarsstudent Joris Willemsen, die Management Economie en Recht in Den Bosch studeert, is internationaal al flink aan de weg aan het timmeren. Toch gaat hij er alles aan doen om de Punt/HBO Intro-Battle of the DJ’s te winnen. ‘Het lijkt me geweldig om voor tienduizend mensen te staan’, laat de jonge DJ weten. ‘Ik wil later graag een bekende DJ worden en op de grootste feesten optreden. Het HBO Intro Festival lijkt me een mooie kans om door te groeien en mijn droom te verwezenlijken.’

Muzikale droombaan

Dat Punt een aantal studenten op dit moment de kans geeft een klein beetje bekender te worden, zou Avans uiteindelijk inschrijvingen kunnen kosten. ‘Als ik zou moeten kiezen tussen mijn opleiding en mijn carrière zou ik voor mijn carrière gaan. Werken in de muziekindustrie is al heel erg lang mijn droom.’ Om deze droom te verwezenlijken wil Joris de nodige offers brengen. ‘Normaal haal ik al mijn tentamens in één keer, maar de laatste tijd ben ik zo druk met mijn muziek aan de slag dat ik tijdens de vorige tentamenweek drie van de vijf tentamens niet gehaald heb.’

‘Zomerse tintjes’

DJ Will-J draait veel remixen van Spaanse nummers. ‘Ik ben vooral herkenbaar door de zomerse tintjes. Dat soort nummers vallen altijd goed in de smaak.’ Dat vindt de jonge artiest het belangrijkste. ‘Ik wil mijn publiek zien dansen, springen en schreeuwen. Dat geeft me een geweldig gevoel.’

De Battle of the DJ's begint op 31 mei om 21.00 uur in de Miller Time in Den Bosch. [IB]

 

Zie ook de eerder verschenen artikelen:

'Battle of the Bands: volle bak in Breda'  26-05-2011

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?