Terug naar overzicht

‘Female DJ’ met housepassie

Romy van Geffen, oftewel Y-mor, richt zich op dit moment nog op haar studie, maar is van plan om zodra ze klaar is met haar opleiding flink aan de weg te gaan timmeren als DJ. De muziek die ze maakt is een eclectische mix van latin en house, maar dat is niet het belangrijkste kenmerk van haar act. ‘Ik ben een female DJ die haar energie en enthousiasme door middel van muziek aan haar publiek overbrengt.’ En dit is ze van plan te doen tijdens de Punt/HBO Intro-Battle of the DJ’s.

Clubbers

Over een paar jaar wil Romy een reputatie als goede, bekende DJ opbouwen, maar eerst richt ze al haar pijlen op het HBO Intro Festival. ‘Ik wil dat het publiek dezelfde passie voor housemuziek gaat voelen als ik’, laat ze weten. ‘De studenten zijn de nieuwe generatie clubbers, dat is mijn doelgroep.’

 

Uitputting

Romy is op dit moment bezig met de laatste lootjes van haar opleiding. ‘Tot nu toe gaat het combineren van school en muziek me goed af. Door de week houd ik me bezig met mijn lessen en in het weekend sta ik lekker te draaien’, zegt ze. ‘Dat is op maandag altijd wel even zwaar, omdat ik in het weekend tot erg laat bezig ben.’ [IB]

 

Zie ook de eerder verschenen artikelen:

'DJ Will-J gaat voor droombaan' 27-05-2011

'Battle of the Bands: volle bak in Breda'  26-05-2011 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?