Terug naar overzicht

HBO-voetbal: Winst voor Rossoneri’s

In vergelijking met de vorige twee edities was het dit jaar karig gesteld met de opkomst. Het toernooi voor studenten van de hogescholen in Den Bosch telde slechts zes teams. Op het complex van voetbalclub Wilhelmina streden de zestallen gisteren desondanks hartstochtelijk om de toernooiwinst.  

Finaleronde

Na een halve competitie, waarbij elk team de vijf tegenstanders één keer tegenover zich kreeg, deelden Rossoneri’s, Abob en Eindhoven United de eerste plek. Alledrie de teams hadden twaalf punten. Er moest een finaleronde aan te pas komen om te bepalen wie er met de trofee naar huis ging. Na drie heroïsche wedstrijden stapten de mannen in rood-zwarte shirts uiteindelijk als winnaars van het veld. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?