Terug naar overzicht

Kaarten winnen voor stand-up in Breda

Jandino Asporaat won in 2005 de persoonlijkheidsprijs tijdens het cabaretfestival ‘Cameretten’. Via de televisie lukte het hem om tot grotere bekendheid te komen. Zijn eerste theaterprogramma ‘Antilliaanse pot’ werd uitgezonden op tv en hij speelde in reclames van onder andere Hi en Wehkamp. Ook schrijft hij mee aan Raymann is laat en is hij lid van De Comedy Train.

‘Als ze maar lachen…’

In het begin wist Asporaat niet waar zijn derde theatershow over zou moeten gaan. ‘Ik verzon eerst de titel en daarna bedacht ik me dat ik het erover wou hebben dat ik vader word’, zegt hij. Later komt hij hier weer op terug. ‘Eigenlijk gaat het vooral over grappen. Misschien heb ik tijdens de show drie kamelen en vertel ik dan daarover.’

Zijn eigen praatgroep

Improvisatie speelt altijd een belangrijke rol bij de optredens van de comedian. ‘Ik vertel heel vaak gewoon over dingen die er die dag gebeurd zijn, bijvoorbeeld dat er een kat in mijn straat is overreden’, vertelt hij. ‘Ik zie mijn publiek als een soort praatgroep ja. Ik heb gewoon geen vrienden om dagelijkse dingen aan te vertellen.’

Winnen?

Punt verloot twee keer twee vrijkaarten. Ben je student en wil je de twee vrijkaarten winnen? Mail dan naar punt@avans.nl het antwoord op de volgende vraag: In welk improvisatieprogramma van BNN deed Asporaat in 2007 één keer mee?

De twee studenten die het snelste het goede antwoord mailen, krijgen de kaartjes. [IB]

De kaartjes zijn inmiddels vergeven. Wel mogen we alle Puntlezers 5 euro korting aanbieden op de voorstelling in Breda. Reserveer dan hier en voer als actiecode JANDINO in. Check regelmatig de Puntsite voor andere acties. 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?