Terug naar overzicht

Lezen en lopen voor het Liliane Fonds

‘We vonden het zonde om deze afgeschreven boeken weg te gooien, dus toen hebben we voor een boekenmarkt gekozen. De opbrengst gaat naar het Liliane Fonds, dat bijvoorbeeld arme kinderen in ontwikkelingslanden aan een nieuwe prothese helpt’, vertelt mede-initiatiefnemer Carla Paijmans.

Op de boekenmarkt bij de balie op de eerste verdieping van Xplora vind je bijvoorbeeld afgeschreven boeken over marketing, recht en de Nederlandse taal. De boeken kosten slechts een paar euro. De presentatiewanden, folders en filmpjes bij de boekenkraam geven een beeld van de activiteiten van het Liliane Fonds.

Sponsorloop

Om het opgehaalde bedrag aan te vullen, lopen Xploramedewerkers Annelies Kuijten, Mieke van Vlerken, José Roek, Jolande Jongbloets en Linda Brouwers zondag 29 mei ook nog eens 5, 10 of 15 kilometer voor het goede doel. Zij doen mee aan de Ricoh Vestingloop, die start op de Parade in Den Bosch. Het inschrijfgeld is betaald door Avans Vitaal. Paijmans: ‘Maar de deelnemers hebben dit geld ook nog eens extra gedoneerd aan het Liliane Fonds.’ [MG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?