Terug naar overzicht

Postzegelontwerp Avansstudent ook in zilver

Die werd gemaakt door Wijen Goudsmeden uit Eindhoven, die geïnspireerd raakte door het ontwerp van de vierdejaarsstudent International Business and Languages in Den Bosch. De zegel werd woensdag door de goudsmid gepresenteerd en overhandigd aan Pieter.

Extra prijs

De juwelier bood de zilveren zegel aan als extra prijs voor de winnaar van de ontwerpwedstrijd Eindhoven op een Postzegel. Die werd gewonnen door Pieter. De jury noemde de postzegel met daarop de Eindhovense lichttoren ‘jaloersmakend, krachtig in zijn eenvoud’.

Alle inzendingen voor de wedstrijd worden tot eind mei tentoongesteld in de Eindhovense bibliotheek in de Witte Dame. [MG]

Lees ook het eerder verschenen artikel:

Avansstudent wint Postzegelwedstrijd 29-04-2011

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?