Terug naar overzicht

Sneller dan de Frissejongens?

Mannendispuut Matador organiseert op maandag 30 mei de derde editie van het jaarlijkse Matadorkarttoernooi. Tijdens het toernooi mogen twintig teams met vijf leden per team één uur karten. Het team dat de meeste rondjes rijdt en de snelste rondetijd behaalt, wordt gehuldigd en krijgt een medaille.

Stoom afblazen

Volgens Frans Knaapen van Matador zijn de heren tijdens het toernooi altijd behoorlijk gespannen. ‘Iedereen vindt winnen erg belangrijk, dus zijn sommige deelnemers tijdens de races best nerveus’, zegt hij. ‘Maar als de winnaar eenmaal bekend is, gaan we met zijn allen naar café Dinges en kan iedereen daar lekker stoom afblazen.’

Snellejongens

Vorig jaar werd het karttoernooi gewonnen door Herendispuut Frissejongens. Toen namen ook twintig teams deel aan het toernooi. ‘Dit is een populair evenement. Vorig jaar waren er zoveel inschrijvingen dat we teams moesten uitsluiten en dat verwachten we ook dit jaar weer’, vertelt Frans.

Inschrijven kan tot 29 mei via de website van Matador. Deelname kost 17,50 euro en is inclusief karten, avondeten en korting op drank in café Dinges. De wedstrijd begint om 18.00 en is in LOT66 in Breda. [IB]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?