Terug naar overzicht

Topvrouw vertrekt, talent moet blijven

In de Avansdirecties is één derde vrouw, maar dat moet zeker niet minder worden. Daarom wordt vandaag een overeenkomst getekend tussen Avans en het Charter Talent naar de Top, een club die zich inzet voor behoud en het liefst toename van vrouwelijk talent in topfuncties.

Oud-minister

Avansbestuursvoorzitter Paul Rüpp en Sybilla Dekker, bestuursvoorzitter van Talent naar de Top en oud-minister (kabinetten Balkenende), zetten vanmiddag samen hun handtekening onder een overeenkomst, waarin staat dat een hoge diversiteit in de topfuncties van Avans nagestreefd moet (blijven) worden.

Daarna is de afscheidsreceptie voor Liz Chermin. Chermin verlaat Avans om bij het Maerlant Lyceum in Eindhoven als rector aan de slag te gaan. Ze was sinds 2007 directeur van de AMBM, maar werkte al bijna dertien jaar op Avans. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?