Terug naar overzicht

Wie wordt Avansdocent van het Jaar 2011?

Vind jij een docent zo leuk, inspirerend, briljant, aardig of motiverend dat je het wel van de daken wilt schreeuwen? Punt organiseert voor de vierde keer de Avansdocent van het Jaar verkiezing.

Wim Janssen

Vorig jaar won Wim Janssen (Academie voor Marketing en Business Management) met ruim 20 procent van de stemmen. Hij liet onder andere Paul van ’t Hullenaar (Academy of Media and User Experience) en Jeroen Alessie (toen nog Academie voor Gezondheidszorg) achter zich.

In 2008 was de eerste winnaar van de Avansdocent van het Jaarverkiezing Mies de Koning (Academie voor Sociale Studies ’s-Hertogenbosch). Het jaar erop bleef de beker in Den Bosch, toen won Ger Saris (Academie voor Industrie & Informatica).

Nomineren

Studenten kunnen alvast gaan bedenken wie zij willen nomineren voor Docent van het Jaar. Wie is een kei in hoorcolleges? Bij welke docent kun je altijd terecht met vragen over de lesstof? Wie mailt je altijd meteen terug met een antwoord?

Docenten kunnen de messen gaan slijpen. Wie weet zijn of haar studenten zover te krijgen dat ze massaal op hem of haar gaan stemmen? Welke docent is het populairste?

Mail

Studenten die een docent willen nomineren, kunnen een e-mail sturen naar punt@avans.nl. Zet daarin welke docent je nomineert en waarom, welke opleiding je zelf doet en natuurlijk je naam. E-mailen kan tot 23 juni. Op 30 juni maakt de redactie bekend wie Docent van het Jaar 2011 is geworden.

Houd deze website in de gaten voor nieuws en updates rondom de verkiezing. [SW]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?