Terug naar overzicht

Albert Heijn wil niet alleen vakkenvullers

Karin van den Hout, student Small Business en Retail Management, en haar docent Marijn Mulders zijn de initiatiefnemers van deze speeddate-bijeenkomst. Albert Heijn is dringend op zoek naar teamleiders en voor economiestudenten is de werkervaring erg nuttig, zo redeneerden de student en haar docent.

Enige intelligentie

Karin werkt zelf sinds kort als assistent-supermarktmanager naast haar studie en beschouwt dat zeker als een toegevoegde waarde. Karin: ‘De meeste studenten weten niet dat zo'n baan voor iedereen beschikbaar kan zijn, als je maar gemotiveerd bent en over enige intelligentie en inzicht beschikt.’

Het speeddaten met vertegenwoordigers van Albert Heijn begint morgenmiddag om 13.00 uur in collegezaal HD001 en duurt ongeveer tot 15.30 uur. Iedereen is welkom om binnen te lopen. Na afloop is er een borrel in het Grand Café van Avans Breda. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?