Terug naar overzicht

Bijgebouwen Avans drie weken dicht

De hoofdgebouwen in Breda en Den Bosch (Hogeschoollaan en Onderwijsboulevard 215) blijven de gehele zomer open. Alleen op woensdag 13 en donderdag 14 juli gaat het hoofdgebouw in Den Bosch ook even twee dagen dicht wegens verbouwingswerkzaamheden.

Het Avansgebouw in Tilburg (Cobbenhagelaan) en vleugel 61 van het gebouw aan de Lovensdijkstraat in Breda gaan drie weken helemaal dicht: vanaf maandag 18 juli tot en met vrijdag 5 augustus. Vleugel 63 van het Lovensdijkgebouw blijft deels open voor verhuiswerkzaamheden.

AKV|St. Joost

Het gebouw van de Akademie voor Kunst en Vormgeving (AKV)|St. Joost in Breda (Beukenlaan 1) wordt ook drie weken gesloten, van 18 juli tot en met 5 augustus. In Den Bosch is het gebouw van AKV|St. Joost al sinds half juni gesloten wegens een grootschalige renovatie. Pas eind augustus zal de Bossche kunstacademie weer open gaan, volgens de bouwplanning. [LJ]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

AKV-gebouw Den Bosch half juni dicht 28-03-2011

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?