Terug naar overzicht

Bonnenregen in Den Bosch

Een ware bonnenregen leek woensdagmiddag te zijn neergedaald op een zijstraat van de Onderwijsboulevard in Den Bosch. De netjes achter elkaar geparkeerde personenauto’s waren op deze zonnige middag allemaal keurig voorzien van het bekende papiertje achter de ruitenwisser.

Fietspad

De zijstraat pal naast het Avansgebouw wordt door een aantal automobilisten dankbaar gebruikt als parkeerhaven, maar wie goed kijkt ziet dat het hier om een fietspad gaat. Dit wordt aangegeven door een verkeersbord aan het begin van de straat. En parkeren, dat mag natuurlijk niet op een fietspad. Dit geintje kost de foutparkeerders maar liefst 70 euro.

Waarschuwing

Volgens een conciërge van Avans is het de laatste weken flink raak en kan de gemeente ’s Hertogenbosch heel wat euro’s tegemoet zien van de weggebruikers. Alle automobilisten waarschuwen is natuurlijk ondoenlijk. Maar Punt is de beroerdste niet: bij deze zijn jullie toch gewaarschuwd. [MG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?