Terug naar overzicht

Bredase rotary zoekt studenten

Rotaract Breda, dat deel uitmaakt van de Rotary, gaat de komende tijd alles in het werk stellen om nieuwe leden aan te trekken. De vereniging is bedoeld voor mensen tussen de achttien en dertig jaar die evenementen organiseren om meer aandacht voor goede doelen te vragen. Op dit moment heeft de Rotaract Breda elf leden. Hiervan moet een deel vanwege hun leeftijd stoppen.

Enthousiaste goeddoeners

Rotaract heeft in meer dan vijftig Nederlandse steden een lokale vereniging en is in 151 landen actief. De leden van de Nederlandse clubs zamelen één of meerdere keren per jaar geld in voor goede doelen en organiseren ook allerlei andere activiteiten voor goede doelen.

Zij helpen op zaterdag 2 juli bijvoorbeeld met het organiseren van de jaarlijkse ‘Breda Art Award’. Dit is een evenement waarbij jonge kunstenaars de kans krijgen hun werk aan een groter publiek te laten zien. Ook de Akademie voor Kunst en Vormgeving|St. Joost is bij de Breda Art Award betrokken. Andere voorbeelden van de activiteiten van Rotaract Breda zijn het organiseren van fietstochten voor gehandicapten en het opknappen van klaslokalen.

Vrijblijvend

Op vrijdag 10 juni organiseert Rotaract Breda een kennismakingsborrel. Geïnteresseerden kunnen geheel vrijblijvend vanaf 20.30 naar Café Oncle Jean aan de Ginnekenweg 338 in Breda komen en daar ontdekken of de Rotaract Breda iets voor hen is. [IB]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?