Terug naar overzicht

CMV deeltijd komend jaar niet in Den Bosch

Tot nu toe heeft nog geen enkele student zich aangemeld voor CMV deeltijd in Den Bosch. Zo maakte de academiedirectie van ASB vorige week kenbaar aan de academieraad. Daarom is besloten de studie alleen in Breda te starten. ‘Dit is de enige manier om een garantie tot kwaliteit te bieden’, licht docent en voorzitter van het kennisteam CMV André Walraven toe.

Alternatieven

Eventuele aanmelders die de komende maanden nog binnenkomen voor de deeltijdvariant in Den Bosch zullen worden doorverwezen naar Breda. Ook worden ze attent gemaakt op de alternatieven Sociaal Pedagogische Hulpverlening of Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Die starten in september wel gewoon in deeltijd in Den Bosch.

De ASB heeft geen idee waarom de aanmeldingen tot nu toe helemaal uitblijven voor CMV deeltijd in Den Bosch. Maar CMV is de laatste jaren steeds een kleine opleiding geweest op Avans. Walraven: ‘In principe is deze maatregel eenmalig. Voor het studiejaar 2012-2013 gaan we het gewoon weer opnieuw proberen.’ [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?