Terug naar overzicht

Eigen website afstuderende kunstenaars

De website is te bewonderen op: www.eindexpo.nl. Alle twintig Bredase afstudeerders Autonome Beeldende Kunst hebben er een eigen pagina op. Op de site zijn korte portfolio’s met werk van de kunstenaars te zien, met een toelichting op hun visie en/of werkwijze.

Live

Bij behoefte aan meer info kan worden doorgeklikt naar de eigen website of blog van iedere student. Het werk van de afstudeerders is natuurlijk ook live te zien tijdens de Eindexpositie 2011 van AKV|St. Joost. Die vindt in Breda én Den Bosch plaats van zaterdag 2 juli tot en met woensdag 6 juli.

In Breda is de eindexpo zoals ieder jaar in het gebouw aan de Beukenlaan 1. In Den Bosch is de eindexpo dit jaar in het leegstaande gebouw van bouwmarkt De Boo aan de Oude Engelenseweg 9 (industrieterrein De Rietvelden). Bezoekers zijn welkom van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?