Terug naar overzicht

Hbo-Juristen orienteren zich op arbeidsmarkt

Op de netwerkmarkt in de Brabantzaal van de locatie Tilburg waren twaalf organisaties vertegenwoordigd. Werkgevers als Achmea Rechtsbijstand, Bierens Incasso Advocaten en Rijkswaterstaat lieten zich van hun beste kant zien. Ook werden er workshops en lezingen gehouden. Tien studenten deden mee aan de workshop ‘Met een optimaal CV de online arbeidsmarkt op’.

Oud-studenten

Een aantal oud-Avansstudenten gaf een presentatie over hun loopbaan. Zo werkt Claire Campos Karreman nu bij Dekra, is Bas de Ruiter werkzaam bij Politie Midden en West Brabant en Loes Videler heeft een baan bij vakbond CNV. De middag werd afgesloten met een borrel en een loterij, waarbij een zitzak werd verloot. [MG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?