Terug naar overzicht

Juicy Flavour weet aandacht 3FM te trekken

Frisse indierock met een vleugje ska, zo zou je de band rondom Geert Hagelaar, eerstejaarsstudent Communication en Multimedia Design in Den Bosch, het beste kunnen omschrijven. Een tijd geleden stond de band al in de Benelux-finale van de bandwedstrijd Emergenza in 013 en vanavond doen ze in Plein 79 een gooi naar de plaats op het HBO Intro Festival in Den Bosch.

Videoclip

Mocht hun muziek aanslaan dan is het ‘boeken aan de kant en gitaren in de hand’, zeggen de jongens zelf. Een single en videoclip zijn inmiddels opgenomen en worden binnenkort opgestuurd naar de diverse radiozenders.

Juicy Flavour is een van de zes bands die optreden tijdens de Punt/ HBO Intro Battle of the Bands Den Bosch op 15 juni in Plein 79. Toegang is gratis. [AR]

Zie ook de eerder verschenen artikelen:

Wasted Faith, bijna de Parel van de Betuwe 15-06-2011

Solan zoekt het geluid van vroeger 14-06-2011

Go Ahead: ‘Goede band, goede vrienden’ 10-06-2011

Energieke performance van Indigo Mind 09-06-2011

Chasing Statues gaat voor de winst 08-06-2011

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?