Terug naar overzicht

Nog een week stemmen voor Docent van het Jaar

Het wordt een spannende eindstrijd tussen de overblijvers. Welke docent weet in deze laatste week de meeste stemmen binnen te harken? Voor de volgende vijf docenten (in willekeurige volgorde) zijn tot nu toe de meeste mailtjes binnengekomen: 

Suzanne van Etten en Ad van Tuijl van de Academie voor Gezondheidszorg, Frans Jespers van de Academie voor Sociale Studies Breda, Ger Saris van de Academie voor Industrie & Informatica en Gerard Worm van de Academie voor Deeltijd en de Academie voor Algemeen en Financieel Management.

Stemmen

Het is aan Avansstudenten om te bepalen wie van deze vijf docenten op 30 juni uitgeroepen wordt tot Docent van het Jaar 2011. Wie nog niet gestemd heeft, kan tot en met 22 juni een mail sturen naar punt@avans.nl. Zet daarin naar welke docent je stem gaat en waarom, welke opleiding je zelf doet en natuurlijk je naam. [SW]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?