Terug naar overzicht

Punt start met Tour de France-poule

Kies je dit jaar voor wielrenners die regelmatig dagsuccessen behalen of richt je jouw pijlen op de klassementsrenners? En ga je voor aanstormend talent of selecteer je liever de vertrouwde vedetten? Alle studenten en medewerkers die liefhebber zijn van de wielersport kunnen zich nu gratis aanmelden voor de Tour de France-poule van Punt.

Subpoule

Hoe doe je mee? Log in bij de Telesport & Hyves Tourpoule van 2011 en kies je team van twintig renners. Zodra je bent ingelogd, ga je naar de sectie subpoule. Hier druk je op de knop: Doe mee aan een bestaande subpoule. De naam daarvan is ‘Punt’ en het wachtwoord ‘Punt1’. Vergeet niet per etappe je renners te selecteren!

Natuurlijk word je via de website van Punt op de hoogte gehouden wie het beste scoort. [MG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?