Terug naar overzicht

Studenten overladen met raketjes

Bij de ingang van het schoolgebouw op de Onderwijsboulevard delen twee promostudenten van achter hun ijscokar raketjes uit aan hun medestudenten. Dankzij de tropische buitentemperaturen vinden de waterijsjes gretig aftrek.

Onweer

De actie staat in het teken van de renovatie van de Techniekhal en de verbouwingen aan de C- en D-lob. Bij de laatste twee hebben de verbouwing letterlijk het hoogtepunt bereikt. Vanaf 15.00 uur wordt hier met een hapje en drankje in het Grand Café bij stilgestaan. Dan wordt ook symbolische de vlag naar de top gehesen. Het is dus te hopen dat het aangekondigde onweer nog even uitblijft. [CT]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Bossche verbouwing bereikt hoogtepunt 24-6-2011

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?