Terug naar overzicht

Wasted Faith, bijna de Parel van de Betuwe

Met een cd op zak vol eigen nummers gaat Wasted Faith de concurrentie aan met de vijf andere bands die vanavond meedoen aan de Battle of the Bands. Het wordt een soort van thuisshow voor de band met daarin onder andere Accountancystudent Perry Warris; ‘We komen zelf geregeld in Plein 79, dus we zijn bekend met de zaal.’

Punkrock-emocore

Omdat de bandleden nogal een verschillende muzieksmaak hebben, heeft Wasted Faith ook maar een eigen term op hun muziek geplakt: punkrock-emocore. Voor wie wil weten hoe dat nu echt klinkt, vanavond is je kans.

Wasted Faith is een van de zes bands die optreden tijdens de Punt/ HBO Intro Battle of the Bands Den Bosch op 15 juni in Plein 79 . Toegang is gratis. [AR]

 

Zie ook de eerder verschenen artikelen:

Solan zoekt het geluid van vroeger 14-06-2011

Go Ahead: ‘Goede band, goede vrienden’ 10-06-2011

Energieke performance van Indigo Mind 09-06-2011

Chasing Statues gaat voor de winst 08-06-2011

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?