Terug naar overzicht

Fotografeer Tilburg, win 100 euro

Wevershuisjes

Volgens de studievereniging is 013 heel wat monumenten rijk. De een valt alleen wat meer op dan de ander. Behalve een rits kerken, synagogen en begraafplaatsen worden bijvoorbeeld ook de oude wevershuisjes in de Bokhamerstraat en het Hasseltplein door het Rijk beschermd. Klik hier voor de volledige lijst van Tilburgse monumenten.

Alle ingezonden foto's worden door een deskundige jury op originaliteit beoordeeld. De drie winnaars van respectievelijk 100, 50 en 25 euro worden bekendgemaakt op 11 september, Monumentendag 2011, in het voormalige fabriekspand van Deprez. In dit Tilburgse monument hangen die dag de zestig mooiste inzendingen.

Deadline

Om mee te doen, hoef je overigens niet op Avans te studeren. Iedereen kan aan de fotowedstrijd deelnemen. Mail je foto met korte beschrijving en datum naar: fotowedstrijd2011@live.nl. Deadline is 22 augustus 2011. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?