Terug naar overzicht

Avans wil energie besparen

De wedstrijd komt uit de koker van het Bossche Energieconvenant (BEC) en maakt onderdeel uit van de landelijke duurzaamheidsactie 10:10. Sinds 10 oktober 2010 proberen bedrijven, particulieren en overheden hun steentje bij te dragen om de CO2-uitstoot met 10 procent te verminderen.

Bespaartips

Tijdens de wedstrijd van BEC gaan minimaal tien Bossche bedrijven met elkaar de strijd aan op het gebied van energie besparen. Ieder teamlid krijgt het designapparaatje Wattcher mee om thuis de energieverkwisting in de gaten te houden. Daarnaast moeten de teamleden met bespaartips op de proppen komen voor hun werkgever. De beste ideeën worden overgenomen.

Avans heeft het inschrijfgeld voor haar team al klaarliggen. Het College van Bestuur zoekt alleen nog medewerkers en studenten die mee willen doen aan de actie. Opgeven kan door voor 1 september een mail te sturen naar Anke de Geus. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?