Terug naar overzicht

Commotie rondom introtent op parkeerplaats

‘Het hele stuk van het terras van de kantine tot aan de invalidenparkeerplaatsen is afgesloten. Dit betekent dus dat invaliden niet op school kunnen verschijnen. Ach, zolang je zelf gezond bent valt je dat niet op', luidt één van de mailtjes richting Punt.

Niet op de hoogte gebracht

Arold Verheijen, medewerker van het Leer- en Innovatiecentrum, heeft ook met de redactie gemaild: ‘Ik wilde vandaag naar mijn werk komen in Breda maar kon helaas niet verder komen dan halverwege de parkeerplaatsen. Ze waren een grote tent aan het bouwen op de plaats waar de invalidenparkeerplaatsen zijn. Dit betekent dat ik en de andere invaliden met recht op een invalidenparkeerplaats, dus ook studenten, niet op school kunnen verschijnen, zeker als je in Xplora of het A-gebouw van Breda moet zijn. Ik ben er ook helemaal niet van op de hoogte gebracht dat ze dit gingen doen en weet ook niet hoe lang dat die afsluiting gaat duren.’

De tent is bedoeld voor de introductie van eerstejaarsstudenten van de Academie voor Sociale Studies in Breda. Volgens de conciërges wordt de tent dinsdagmorgen weer opgeruimd. Tevens zijn er extra parkeerplaatsen voor mindervaliden gereserveerd bij de ingang aan de achterzijde van het gebouw. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?