Terug naar overzicht

Masters Animatie zwaaien af

Onder de noemer ‘Masters of the Universe’ tonen vijf afstudeerders hun visie op de wereld van animatie. De masters zijn: Jeroen Bijl, Simon Buijs, Idris van Heffen, Leevi Lehtinen en Anya Shapira. Zij gebruiken diverse animatietechnieken in hun werk.

Select gezelschap

De master Animatie bestaat sinds vorig studiejaar. In september 2011 startte de opleiding aan de Akademie voor Kunst en Vormgeving|St. Joost in Breda met een klein, streng geselecteerd aantal studenten. Vijf van hen studeren nu met succes af.

Donderdag 1 september om 16.00 uur is de opening van de expositie. Donderdag en vrijdag zijn de werken te bezichtigen van 16.00 tot 20.00 uur; op zaterdag en zondag zijn de deuren open van 13.00 tot 17.00 uur. De show is in het oude postgebouw in het centrum van Breda, aan de Oude Vest 4.

Kijk voor meer informatie op www.master-animation.com. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?