Terug naar overzicht

Nog geen opvolger Jules van de Vijver

Per 1 september vertrekt Van de Vijver naar de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht (HKU). Hij wordt daar voorzitter van het College van Bestuur. Voor de vakantie is er een sollicitatieprocedure gestart om een vervanger te vinden, maar daar is geen geschikte kandidaat uit naar voren gekomen.

Eenkoppige directie

De vacature wordt daarom binnenkort opnieuw uitgezet, in de hoop alsnog een opvolger te vinden. Tot die tijd zal AKV|St. Joost het moeten doen met een eenkoppige directie: adjunct-directeur René Bosma. [LJ]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Kunstdirecteur Van de Vijver naar Utrecht 01-06-2011

Lees in Punt01 een uitgebreid afscheidsinterview met Jules van de Vijver! Punt01 ligt vanaf half september in de bakken.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?