Terug naar overzicht

Respijt voor Inholland-opleidingen

In juli maakte de NVAO al bekend dat de vier Inholland-opleidingen wat haar betreft niet onmiddellijk gesloten hoefden te worden. De opleidingen konden zich herstellen, meenden de keurmeesters. Zijlstra schaart zich achter dat advies, schrijft hij aan de Tweede Kamer.

Niet vooruitlopen

De hogeschool is 'voortvarend bezig'met de verbetering van het onderwijs, stelt Zijlstra. Maar hij wil niet vooruitlopen op het uiteindelijke oordeel over de vier opleidingen. Pas in het voorjaar, als de opleidingen weer op alle punten zijn gecontroleerd, kan hij beslissen of de opleidingen open mogen blijven of niet.

Het gaat om vrijetijdsmanagement, commerciële economie, bedrijfseconomie en media- & entertainmentmanagement. De opleidingen waren er door de Onderwijsinspectie uitgepikt na de affaire rond de dubieuze afstudeertrajecten voor langstudeerders bij de opleiding media- & entertainmentmanagement. [BB/HOP]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?