Terug naar overzicht

Avans actief tijdens Monumentendag

De afgelopen maanden ontstofte menig Tilburger zijn fototoestel om de architectonische hot spots van de stad op de gevoelige plaat te leggen. Inmiddels heeft een deskundige jury de 35 mooiste foto’s uit de stapel inzendingen geplukt. De uitgekozen kiekjes hangen 11 september alle zestig in het Deprez-gebouw. Op die dag worden ook de winnaars bekend gemaakt van de drie geldprijzen.

Monumentenspel

Samen met het Centrum voor Architectuur en Stedebouw Tilburg (CAST) test AnnexisBMV bovendien  de kennis over de Tilburgse architectuur tijdens het Monumentenspel. Daarna volgt een debat. Thema van de discussie is “De stad van contrasten”. Eerst gaan studenten met elkaar in debat, gevolgd door de Avansdocenten Bart van Berkel en Leo van Beek. Als laatste kruist Tilburger en architect Thomas Bedaux de degens met zijn Bredase vakgenoot Jeroen Wouters.

 

Voor het volledige programma kunt u terecht op de website van CAST. [CT]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Fotografeer Tilburg, win 100 euro 08-07-2011

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?