Terug naar overzicht

Avans200.nl is opwarmer feestweek

De Bossche kunstacademie bestaat in 2012 tweehonderd jaar, reden voor Avans om flink uit te pakken. De hogeschool wil dit 200-jarig bestaan op allerlei manieren onder de aandacht brengen. Een jubileumweek, een boek, exposities en conferenties staan op de planning. Maar eerst is er de website . De bedoeling is dat iedereen hier zelf filmpjes en anekdotes aan gaat toevoegen die te maken hebben met de geschiedenis van Avans.

Feestweek

Het hoogtepunt van het feestjaar wordt de week van 1 tot en met 7 oktober 2012. Op 1 oktober is de anniversary day, die wordt gevuld vanuit het Expertisecentrum van de kunstacademie. Op 2 oktober wordt er een tentoonstelling geopend in Den Bosch met werk van oud-studenten van de kunstacademie. Op 3 en 4 oktober wordt er een internationale conferentie gehouden waar de andere vier expertisecentra van Avans bij betrokken zijn (Duurzame Innovatie, Veiligheid, Ondernemen, Zorg en Welzijn). Op 5 oktober gaan Avansmedewerkers en studenten “aan de slag”. Op 6 oktober is er een dag voor oud-studenten en oud-medewerkers en op 7 oktober doen medewerkers mee met de Singelloop in Breda. [AR]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Avans telt af naar jubileumjaar 15-06-2011  

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?