Terug naar overzicht

Bestuur tevreden over ranking Elsevier

Van Kalmthout is blij dat de enorme groei van Avans van de afgelopen jaren en de daarbij horende druk op de gebouwen 'geen enorm negatief effect hebben gehad op de oordelen van studenten. Dat hadden we eigenlijk wel verwacht.'

Tevreden

Het bestuurslid is over het algemeen tevreden over de score van Avans in Elsevier. 'We staan op een tweede plaats. Het verschil met de nummer 1 is niet zo groot, met nummer 3 dan weer wel. Bovendien zijn er 23 Avansopleidingen bekeken waarvan er acht als beste worden betiteld.' 

'Ik zie wel dat de techniekopleidingen iets wegzakken. Daar moeten we, ook als College, eens goed naar gaan kijken. Aan de andere kant staan onze opleidingen Communication and Multimedia Design op 1 en 2. De nieuwe Chemie-opleiding in Den Bosch staat op 2 en Bouwmanagement en Vastgoed in Tilburg op 1.' 

Inholland

Van Kalmthout is blij dat Inholland niet op de laatste plaats staat. 'Net zoals Avans niet alleen maar topopleidingen heeft, zo zijn ook niet alle opleidingen bij Inholland slecht. Dat blijkt nu ook uit deze Elsevier. Zels Harvard heeft mindere opleidingen.' [AR]

Zie ook de eerder verschenen artikelen:

Elsevier: Acht Avansopleidingen op 1 29-09-2011

Elsevier: Avans niet langer op 1 29-09-2011

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?