Terug naar overzicht

Bier, tafels en zingen op Tilburgse cantus

Lange houten tafels met daaraan studenten in hun verenigingskleren. Al een aantal jaren is het meezingfestijn voor alle Tilburgse studenten een groot succes. Ook vanavond doen weer zo’n tweeduizend studenten van Fontys, Avans en de Universiteit van Tilburg mee aan het evenement.

Veertig studenten

Totus, de Tilburgse studentenvereniging van Avans, gaat met veertig studenten naar de cantus, zo vertelt bestuurslid Nikki Vlesser. ‘Daaronder zitten zo’n tien eerstejaarsstudenten, verder zijn het allemaal ouderejaars.’

De tweedejaarsstudent Gezondheidszorgtechnologie verwacht niet zelf het podium op te springen om een lied in te zetten samen met de aanwezige coverband. ‘Nee ik denk dat we gewoon aan de tafels blijven zitten en gaan genieten van het bier.’ [AR]

Lees hier het verslag van vorig jaar.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?