Terug naar overzicht

Drie maanden lang humor in de kunst

The Company of Humour duurt bijna drie maanden en gaat over de humor in de hedendaagse kunst. Het eerste wat er te zien is van de studenten van AKV|St. Joost is een opstelling. Van 21 oktober tot en met 28 oktober is deze in de APART-ruimte van Lokaal 01 Breda aan de Kloosterlaan 138 te bezichtigen. Oud-student aan de Bredase kunstacademie Lieven Segers heeft deze groep studenten begeleid tijdens een workshop twee weken geleden.

Ontmoeting

In december is AKV|St. Joost nog een keer aan de beurt. Studenten van de academies in Breda en Den Bosch, de Antwerpse Academie en Sint-Lucas Antwerpen doen samen met Lieven Segers een workshop. ‘Het heet nu een workshop, maar we weten eigenlijk nog niet precies wat het gaat worden’, zegt Fleur Scheefhals van Lokaal 01. ‘Het staat in ieder geval in het teken van elkaar leren kennen. Het lijkt ons leuk als de studenten van AKV|St. Joost in contact komen met de Antwerpse kunststudenten.’

Kijk voor meer informatie over The Company of Humour op de website van Lokaal 01 . [HS]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?