Terug naar overzicht

Eftelingprimeur tijdens gastcollege?

Volgens Eftelist.nl, de volgsite voor en door Eftelingliefhebbers, had Van Baarsen namelijk nieuws ‘waar je bibbers van krijgt.’ De topman had het in zijn college onder andere over de nieuwe attractie Hartenhof. Deze attractie, zoiets als Droomvlucht maar dan gebaseerd op Eftelingsymbool Pardoes, zou in eerste instantie in jubileumjaar 2012 worden geopend. Maar Van Baarsen bevestigde bij Avans dat de attractie pas in 2015 open zal gaan. Dit vanwege problemen met de keuze voor een geschikt transportmechanisme voor de attractie.

Duurste attractie ooit

Dat was nog niet de grootste primeur van het college. ‘Nog even schrikken was wat er vervolgens werd gezegd: "Hartenhof wordt de duurste attractie die we ooit gaan bouwen… áls we 'm gaan bouwen."  Van die “áls” krijgen wij Eftelingliefhebbers natuurlijk flink de bibbers. Laten we maar hopen dat het niet meer dan een slip of the tongue was…’, meldt Eftelist. [AR]

Het college is hier terug te horen.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?