Terug naar overzicht

Gezocht: adjunct-directeur AMB

Continuïteit

‘Het is niet prettig dat we al weer op zoek moeten naar een nieuwe adjunct-directeur’, reageert directeur Jos de Kort. ‘Zoiets trekt natuurlijk een wissel op de organisatie. Je waarborgt binnen een organisatie liever de continuïteit.’ De taken van Van Leeuwe worden voorlopig waargenomen door Ad Teuwen, coördinator deeltijd van AMB.

AMB is een van de weinige academies die werkt met twee adjunct-directeuren. Van Leeuwe was in de driekoppige directie onder andere verantwoordelijk voor de opleiding Personeel & Arbeid. Maar volgens directeur Jos de Kort ligt die portefeuilleverdeling niet zo strikt vast: ‘Het kan natuurlijk altijd dat door de kwaliteiten van de nieuwe adjunct-directeur de verdeling van opleidingen verandert.’

Grootste academie

AMB is de een van de grootste academies op Avans. Gezamenlijk studeren er momenteel ruim 2.300 studenten aan de bacheloropleidingen Management, Economie & Recht; Personeel & Arbeid; Integrale Veiligheid en Bestuurskunde.

Klik hier voor de vacature.

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Nieuwe adjunct-directeuren in Den Bosch 30-08-2011

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?