Terug naar overzicht

Nieuwe hoofdact HBO Intro Den Bosch

De van oorsprong Haagse DJ cancelde zijn optreden van komende donderdag vanwege de toegestane geluidsnorm in de binnenstad van Den Bosch. Die bedraagt namelijk 100 decibel. Een norm die volgens zijn management de kwaliteiten van Rogier van Bueren, alias Roog, niet goed tot zijn recht laten komen.

Spannend

Paniek in de tent dus dinsdag bij de organisatie van het HBO Intro, geeft Dennis van Kinderen toe. ‘Het was gisteren wel even spannend, ja. De afzegging van Roog kwam rond 15.00 uur binnen. Zie dan dezelfde dag nog maar eens een vervanger te vinden.’ Binnen een uur bellen, kwam Van Kinderen echter al met een nieuwe dj op de proppen: Vato Gonzalez.

‘Roog was onze afsluitende act. Je wilt dan als vervanger ook een grote naam hebben’, legt Van Kinderen uit. ‘Dat is met Vato Gonzalez gelukkig gelukt. Misschien past ie zelfs beter bij het studentenpubliek dan Roog. We hebben bovendien al vaker met hem gewerkt. Vorig jaar draaide hij tijdens het HBO Intro Festival in Breda.’

Vervanger van de vervanger

Overigens was Roog zelf ook al geen eerste keus in Den Bosch. De organisatie had in eerste instantie een optie op Hardwell als hoofdact. De Bredase dj liet in een vroeg stadium echter weten dat hij het HBO Intro Festival niet kon combineren met zijn optredens in Ibiza. Vato Gonzalez is daarmee dus de vervanger van de vervanger. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?