Terug naar overzicht

Punt01: Tips om bij de les te blijven

Er gaat geen dag voorbij zonder dat er op Twitter vragen gesteld worden over Avansapps voor smartphones. Daarom heeft de redactie alle rooster-, tentamen- en wekkerapps van Avans op een rijtje gezet. Ook hebben we studenten gevraagd welke andere apps zij te gek vinden.

Geen pasje voor de lift

In de eerste echte Punt van dit studiejaar vind je ook een interview met de Bossche Bestuurskundestudent Bas van der Voort die al enkele jaren kampt met botkanker. ‘Hier op school doe ik gewoon met alles mee, ik loop op krukken omdat ik vind dat ik best kan lopen. Ik hoef ook geen pasje voor de lift. Ik kan toch gewoon met de trap? Ik ben niet anders, ik ga ook gewoon naar de kroeg.’

In Punt01 vind je verder onder andere een afscheidsinterview met Jules van de Vijver, de directeur van de Akademie voor Kunst en Vormgeving|St. Joost en een uitgebreide reactie van bestuursvoorzitter Paul Rüpp op de kabinetsplannen voor het hoger onderwijs. [AR]

Punt01 ligt vanaf vandaag overal in de bakken en is hier online te vinden.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?