Terug naar overzicht

Toneel tijdens je studie

Theater Complex is een studententheatergroep die nu 21 jaar actief is op Avans. Het gezelschap heeft theaterstukken opgevoerd van onder andere Ronald Giphart, maar de groep heeft ook zelf verhalen gemaakt. Dit studiejaar begint de groep met een nieuwe reeks lessen.

Voor student en docent

‘Meedoen is de manier om studenten van alle academies binnen Avans te leren kennen’, zegt Tessa Molenaar van Theater Complex. ‘Maar ook studenten van andere hogescholen en universiteiten zijn van de partij. Iedereen kan meedoen, als je maar student bent of medewerker bij een hogeschool of universiteit. Je bouwt daardoor makkelijker een netwerk op. Verder is het natuurlijk gewoon een leuke manier om te ontspannen.’

Introductieles

Vanavond is er van 19.15 tot 21.45 uur een introductieles in lokaal HA209 in het Avansgebouw aan de Hogeschoollaan in Breda. Dus als je wilt weten of deze toneelgroep iets voor je is, dan kun je vanavond gratis een les bijwonen. Heb je voor vanavond al andere plannen? Geen ramp: je kunt tot half oktober nog een woensdag uitkiezen om het toneelspelen uit te proberen. Neem daarvoor wel even contact op met Theater Complex via info@theatercomplex.nl.

Als je eenmaal hebt besloten dat je het hele jaar lessen wilt gaan volgen, gaat het wel iets kosten. De contributie voor de theatergroep bedraagt 75 euro voor een heel schooljaar. Dat komt neer op grofweg dertig lessen. Iedere woensdagavond krijg je les. Alleen tijdens de schoolvakanties is er geen toneel. [HS]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?