Terug naar overzicht

Alle jongeren moeten participeren

Jeugdhulpverlening

De aftrap van het symposium wordt verzorgd door Hans Werdmölder. De lector Jeugd en Veiligheid van Avans geeft een lezing over hoe jongeren kunnen participeren in de samenleving. De rest van de ochtend staat in het teken van workshops. Zo komen er twee jongeren aan het woord die zelf ervaring hebben gehad met jeugdhulpverlening en die jeugdhulpverlening nu zelf proberen te verbeteren.

 

Het symposium ‘Participeren moet!’ vindt plaats op Avans in zowel Breda als Den Bosch. Dinsdag 11 oktober vormt HA401 het decor tussen 10.30 en 13.00 uur. Op donderdag 13 oktober is OB001 de locatie voor het symposium in Den Bosch. Aanmelden voor het symposium kan via lx.decroes@avans.nl. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?