Terug naar overzicht

Avans Breda moet haar titel verdedigen

Drie keer Avans

Drie Avansteams doen mee. Twee uit Den Bosch en één uit Breda. De deelnemers uit Den Bosch volgen allemaal de opleiding Industriële Automatisering. De Bredase studenten doen de studie Mechatronica. Avans Breda heeft haar naam als winnaar van vorig jaar hoog te houden, maar ook Den Bosch wil bewijzen dat ze opnieuw de beste kan zijn. Die locatie won in 2009.

‘Geen onderonsje’

‘Het wordt dit jaar echt geen Avans onderonsje’, zegt Avansdocent Peter van den Berg. ‘Ik heb het vermoeden dat er dit jaar sterke teams meedoen dus ik schat de kansen van iedereen even hoog in.’ De deelnemers komen van Fontys Hogescholen, Hogeschool Windesheim, Hogeschool Utrecht, de Haagse Hogeschool en Hogeschool Kortrijk. [HS]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?