Terug naar overzicht

FC Den Bosch deelt kaarten uit op Avans

De twee afgevaardigden van FC Den Bosch zaten gistermiddag achter een tafel in de hal van Avans Den Bosch. Ze werden geflankeerd door twee etalagepoppen met het uit- en thuistenue van hun werkgever. Voor hen op tafel lag een stapel met kaartjes voor de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen FC Volendam.

Indrinken

Wie zijn e-mailadres achterlaat, krijgt een gratis toegangskaartje. ‘Zo proberen we studenten in het stadion te krijgen’, legt een van de heren uit. ‘Veel studenten kennen FC Den Bosch niet goed, vooral de nieuwe studenten niet. Misschien dat ze nu in plaats van thuis indrinken, op vrijdagavond voor het uitgaan naar de wedstrijd komen.’

In totaal lagen er 297 kaartjes klaar: een half tribunevak. Daar zijn er inmiddels bijna honderd van weggegeven. Wie de actie heeft gemist, niet getreurd. Dinsdagochtend zitten de heren weer in de hal in Den Bosch. Dan met de kaartjes van de andere helft van het vak. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?