Terug naar overzicht

Kunststudent wint prijs met brillenwinkel

Een driekoppige jury van de BNI heeft de Avansstudent uit acht genomineerden een gedeelde eerste plaats toebedeeld, samen met student Thomas Heyer van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. De twee winnaars zijn volgens de jury ‘aan elkaar gewaagd’, zowel in deskundigheid als talent. ‘De benadering van het vak interieurarchitectuur verschilt bij beiden, maar dat laat juist mooi de diversiteit van het beroepsveld zien.’

Brillenwinkel

Het ontwerp ‘Perspective 24’ van Desmond Ninaber van Eijben is een interieurontwerp voor een brillenwinkel. Volgens het juryrapport ‘vormen interessante perspectieven, zichtlijnen en de transformatie in de prachtige productwand samen het totaalbeeld. Het ontwerp getuigt van een consequent en esthetisch interieurplan. […] Het gehele ontwerp verleidt en getuigt van professionaliteit.’

De BNI-prijs is dé aanmoedigingsprijs voor jonge, talentvolle interieurarchitecten. Elk jaar biedt de BNI hen de kans zich op landelijk niveau te presenteren. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?