Terug naar overzicht

Ook Lovensdijkstraat oefent voor brand


Zacht weer

Al snel bleek het weer om een oefening te gaan. Alle studenten en medewerkers moesten naar buiten, maar konden ook al snel weer terug naar binnen. Door het zachte weer van deze week was het buiten wachten bovendien goed te doen.

Hogeschoollaan

Studenten en medewerkers die hun vaste plek hebben op de Hogeschoollaan zijn nu gewaarschuwd. Zij moeten niet raar opkijken als binnenkort ook op hun locatie een brandoefening plaatsvindt. Het brandalarm moet namelijk een paar keer per jaar getest worden en op de Hogeschoollaan is dat alweer even een tijdje geleden… [LJ]

Zie ook de eerder verschenen artikelen:

Frustratie over wederom loos alarm 04-10-2011

Gelukkig geen brand op Avans 27-09-2011

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?